سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  • کلیه ی خدمات سایت تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد.لطفا از پرداخت وجه خودداری نمایید..
  • ""
  • ""
  • آسیا به بزرگ‌ترین بازار خرید آهن قراضه در جهان تبدیل شده است

    معدن و توسعه: هشت واردکننده از یازده واردکننده بزرگ آهن قراضه در جهان در آسیا گردهم آمدند که نشان‌دهنده رشد ظرفیت‌های کوره قوس الکتریکی (EAF) در این قاره و استفاده کمتر از این فناوری در آمریکا و اروپا است.

    به گزارش متال بولتن، دفتر بین‌المللی بازیافت (BIR) در آمار خود می‌گوید: «آسیا جایی است که در آنجا شادمانی برقرار است». ترکیه، کره‌جنوبی، چین، هند و تایوان پنج واردکننده عمده آهن قراضه هستند، اما اروپا و آمریکا تنها مناطق غیرآسیایی هستند که بترتیب در ردیف ششم و هفتم واردکنندگان در جهان قرار دارند. 

    در این گزارش که سال گذشته توسط BIR تهیه شده، نشان می‌دهد که تاثیرات چین فوق‌العاده بوده و نوسانات واردات آن شدید است. حجم واردات این کشور با 3/57 درصد کاهش در سال 2010 به 85/5 میلیون تن سقوط کرد، در حالی‌که میزان این واردات در سال‌های 2008 و 2009 بترتیب 59/3 و 69/13 میلیون تن گزارش شده است. 

    BIR معتقد است که چینی‌ها خریداران فرصت‌طلبی هستند، چون اگر قیمت‌ها بالا برود آن را به سنگ‌آهن تغییر می‌دهند و اگر قیمت‌ها مانند سال 2009 کاهش پیدا کند، آن را می‌خرند، اما در پنج سال آینده چینی‌ها مجبور خواهند شد که قراضه بیشتری مصرف کنند، چون آنها یک برنامه کنترل آلودگی محیط‌زیست جدی را در پیش رو دارند. 

    در حال حاضر، تقاضای چینی‌ها برای آهن قراضه همچنان متغیر است، چون درصد کوره‌های قوسی چین مثلا در مقایسه با ترکیه به ترتیب 9 درصد و حدود 80 درصد است. 

    گزارش BIR می‌دهد که ترکیه سال گذشته 19194 میلیون تن قراضه وارد کرده که 5/22 درصد نسبت به سال 2009 بالاتر است. 

    روسیه که بیشترین قراضه خود را به ترکیه صادر می‌کند، می‌خواهد از پنجمین صادرکننده بزرگ قراضه در جهان به یک واردکننده صرف تبدیل شود، چون در نظر دارد که تعرفه‌های صادراتی خود را افزایش داده و دیگر از بنادر بزرگ خود قراضه صادر نکند. 

    تصمیم برای بستن بنادر مهم کشور که در اول ماه آوریل اتخاذ شد پس از لابی کردن در داخل و خارج روسیه به تعویق افتاد، اما موضع دولت همچنان روشن است. نماینده BIR در روسیه و اوکراین می‌گوید: شایعات زیادی وجود دارد و تا دستور قطعی دولت اعلام نشود نمی‌توان با اطمینان درباره آن صحبت کرد، اما امیدواریم که خبر خوبی برای شما در پایان کنفرانس داشته باشیم. 

    طبق گزارش BIR روسیه در سال گذشته (2010) حدود 07/1 میلیون تن از 39/2 میلیون تن قراضه خود را به ترکیه صادر کرده است. 

    به نظر می‌رسد که روسیه بعنوان یک صادرکننده صرف از بازار خارج خواهد شد که باید فکر کرد که پس از آن چه اتفاقی برای ترکیه خواهد افتاد. 

    کارخانه‌های ترکیه به سرمایه‌گذاری در بخش کوره‌های قوسی خود ادامه خواهند داد، اما صنعت بازیافت آن پیشرفته و مدرن نیست و ظهور تقاضای روسیه هرچه بیشتر به پویایی بازار قراضه اضافه خواهد کرد.